Сашо Кадиев вдига сватба през август. Булка ще му е моделката

...
Сашо Кадиев вдига сватба през август. Булка ще му е моделката
Коментари Харесай

Най-после! Сашо Кадиев вдига сватба

Сашо Кадиев подвига женитба през август. Булка ще му е моделката Ивелина Чоева, а тържественото мероприятие ще се организира в стеснен фамилен кръг и с най-близки другари — общо към 60 индивида. Сватбата ще е отвън столицата — в лозя, а водеща ще бъде Милица Гладнишка, написа Ретро.

" Сватбата ще е дребна, а кумовете ще са другарка на Ива и мой другар. Планираме и доста ритуали, приготвил съм си също пачка от по пет лв., с цел да разпределям пари. Преди това ще има и ергенско празненство, въпреки че имам единствено двама другари ", описа синът на Катето Евро във връзка най-важния ден в живота му.

Александър и актуалната му обичана към този момент мислят за дете, само че първо чакат женитбата. През 2015 година синът на Катето Евро и тогавашната му половинка - танцьорката Таня Тончева, станаха родители на дребната Катерина, която кръстиха на именитата баба. След като двамата се разделиха преди няколко години, Таня се скри от медии и камери, а наскоро в обществените мрежи разгласи, че ще става младоженка. Дискретен за връзката си с Ивелина бе и Кадиев. Въпреки раздялата Сашко и Таня резервираха положителни връзки. Дори през 2021 година Кадиев събра двете си дами - някогашна и сегашна, на морска отмора.

" Когато животът е прекрасен и хората се схващат, всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и усеща, това е облеклото на индивида... Любовта е мощ, която основава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на Егото! ", заключи Кадиев в общата почивка с Ивелина и Таня. Междувременно Александър се завърна като водещ на повереното му шоу " Кой да знае ". Новият сезон стартира преди дни на 20 май. Капитани на тима, състезаващи се между тях, остават Гладнишка и Христо. Пъдев.

След позорния край на шоуто " Ергенът " пък Кадиев си отдъхна и съобщи, че към този момент не той е Мамин Сашко №1 в страната. С купата в този момент се окичи Ергенът Алек Младенов, откакто по съвет на майка си не избра нито една от двете финалистки Маги и Надежда и им го заяви посредством видеозапис.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР